L’Ajuntament d’Olivella estrena nou web

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

El nou portal millora el disseny, l’accessibilitat i l’organització dels continguts

L’Ajuntament d’Olivella ha renovat el web municipal. Ha estrenat una nova imatge amb l’objectiu de millorar la usabilitat i l’accessibilitat per a persones amb dificultats visuals. El disseny introduït és més atractiu i permet navegar de forma més còmode tant des de l’escriptori com des de qualsevol dispositiu mòbil.

A més, l’arquitectura del web s’ha reorganitzat en funció de les necessitats de la ciutadania perquè localitzi les diverses informacions i serveis públics més àgilment. Els continguts del web es classifiquen en quatre grans àmbits.

El primer és l’apartat “Ajuntament”, on es troben les informacions relacionades amb l’organització política i institucional del consistori, així com la informació oficial i el portal de transparència. El segon apartat és “Serveis i tràmits”, on la ciutadania podrà fer gestions i informar-se dels serveis que ofereixen el consistori i altres administracions a la localitat.

El tercer apartat és “El municipi”, perquè els usuaris coneguin millor Olivella, tant si són veïns i veïnes com si són visitants o turistes. El quart apartat és “Actualitat”, un espai per consultar les notícies, l’agenda i les vies de comunicació amb l’Ajuntament.

A més, amb la posada en marxa del nou web, les persones usuàries podran subscriure’s a l’actualitat del municipi, per rebre al correu electrònic, cada setmana, un butlletí digital amb les notícies de l’última setmana.

També s’ofereix un cinquè apartat amb un directori de les empreses, entitats, equipaments i serveis.

Amb aquesta renovació, el consistori pretén millorar la relació i la comunicació amb els veïns i veïnes, ampliar la informació i les dades que s’ofereixen i augmentar la visibilitat de la seu electrònica i dels espais de transparència.

El nou web s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organisme que ha proporcionat la plataforma de gestió de continguts i l’assessorament tècnic.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 13:25