L'Ajuntament d'Olivella es personarà com a acusació particular en el procediment penal contra els presumptes autors dels dos incendis i reclamarà els danys patits

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olivella ha anunciat que es personarà com a acusació particular en el procediment penal contra els presumptes autors dels dos incendis forestals d'aquest juny al Massís del Garraf i els hi reclamarà els danys patits.              

Arran de la detenció dels presumptes autors d’aquests dos focs, l’Ajuntament ha iniciat accions penals contra els seus autors atesa la gravetat dels fets esdevinguts i de la perillositat per a la ciutadania. Així mateix, els hi reclamarà els danys i perjudicis que corresponguin, com per exemple, haver de cancel·lar la celebració del Feel Chill Experience, que s’havia de celebrar els dies 18 i 19 de juny, o els recursos humans i materials municipals dedicats a l’extinció de l’incendi.

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb el Cos d'Agents Rurals i amb la col·laboració dels Agents Municipals d’Olivella i de la Policia Local de Sant Pere de Ribes van detenir aquest dissabte un home de 22 anys com a presumpte autor dels dos incendis forestals. A més, també van denunciar penalment una menor d'edat per la seva autoria en els mateixos fets. El detingut va passar aquest dissabte a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.

Darrera actualització: 05.07.2022 | 13:36