L'Ajuntament d'Olivella continua donant suport als serveis socials per estar al costat de les persones i famílies vulnerables del municipi

Divendres, 3 de maig de 2024

El Ple ordinari del mes d'abril de l'Ajuntament d'Olivella ha aprovat l'addenda del Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament d'Olivella per a la prestació dels serveis socials.

Els serveis que s'ofereixen són el servei d'atenció domiciliària, el servei de teleassistència, el servei d'orientació i atenció a les famílies, l'atenció a la dependència, el Servei Connecta't d'assistència psicològica, el servei d'atenció jurídica de serveis socials, l'arranjament d'habitatges per fer-los més accessibles, el SIS (Servei d'Intervenció Socio-educativa) i l'atenció a les persones i famílies a través d'una treballadora social, una educadora social, entre altre personal.

Així mateix, en el Ple s'ha aprovat per unanimitat el reconeixement de la bonificació a l'ICIO per a la declaració d'obra d'interès públic la construcció d'un pou d'aigua per a la prevenció d'incendis forestals a Can Grau.

També s'ha aprovat per unanimitat l'addenda del conveni de col·laboració entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Educació i l'Ajuntament d'Olivella relatiu a l'assumpció i el repartiment de les despeses de funcionament i manteniment de l'Institut-Escola El Morsell.

El Ple extraordinari ha aprovat l'addenda de l'encàrrec de gestió de l'Ajuntament d'Olivella a la Mancomunitat Tegar del Garraf per a la prestació del servei de conservació, manteniment i gestió d'espais verds del municipi d'Olivella.

Pel que fa a les adhesions, els grups PSC-CP, Tots Som Olivella i ERC-AC s'han sumat al manifest pel Pacte per l'ocupació del Garraf a favor de les treballadores i treballadors de l'empresa VENCA a Vilanova i la Geltrú. Els mateixos grups municipals, PSC-CP, Tots Som Olivella i ERC-AM, s'han adherit al manifest de memòria, reconeixement i recolzament del programa TIMOL, segons el qual es promou la inserció laboral de persones amb discapacitat del Garraf en el mercat ordinari de treball en la modalitat de treball amb suport.

La moció presentada pel grup municipal ERC–AM Olivella respecte a millores als parcs infantils del municipi ha estat aprovada amb sis abstencions del PSC-CP, 4 vots a favor de Tots Som Olivella, ERC-AC i VOX.

Sobre la moció que han presentat els grups del PSC-CP i Tots Som Olivella-CM per reivindicar i exigir la posada en marxa del bus exprés a l'eix Diagonal i millores de mobilitat interna al Garraf ha estat aprovada per unanimitat.

Darrera actualització: 16.05.2024 | 16:59