L'Ajuntament d'Olivella aprova inicialment el carrerer de Mas Mestre i es posa en període d'informació pública

Dimecres, 5 d’abril de 2023

L'Ajuntament d'Olivella ha aprovat el carrerer de Mas Mestre, que estarà en període d'informació pública a partir de la setmana vinent. Amb aquesta aprovació quedaran oficialment validats els noms dels carrers i les numeracions de les finques. 

El consistori ha procurat mantenir i aprofitar els noms existents. D'altra banda, s'ha tingut en compte que les finques que tinguin entrada a dos carrers o més vies han de tenir la numeració corresponent a cadascuna.

També s'ha contemplat en aquesta nova ordenació que les finques resultants de la segregació d'una altra que ja tinguin assignades la numeració han de conservar el nombre amb la indicació A, B, C, i així successivament. Així mateix, la finca resultant de l'agregació de dues o més, i a la qual ja ha estat assignada la numeració, han de conservar units els nombres, mentre no es faci la revisió esmentada.

A més de publicar l'anunci del tràmit al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament, també es notificarà de forma individualitzada als propietaris de les finques.

Darrera actualització: 6.04.2023 | 16:05