L'ajuntament d'Olivella aconsegueix 653.000€ per a l'abastament d'aigua a la Plana Novella

Dimarts, 8 de novembre de 2016 a les 00:00

Gràcies a les gestions realitzades amb l’Agència Catalana de l’Aigua, s’ha atorgat al municipi d’Olivella una subvenció de 500.000€ per a l’abastament d’aigua a la Plana Novella. Aquesta subvenció és la més alta que atorga l’ACA i que només han rebut tres municipis, Olivella entre ells.

També s’ha aconseguit una subvenció de 153.000€ a través de les meses de concertació de la Diputació de Barcelona per al mateix projecte. Les meses de concertació són línies de suport i assistència als governs locals, en les quals es contrasten les necessitats i s’acorden les actuacions que es desenvoluparan en el període de mandat, així com els recursos que hi aportarà cada part.

La gestió del projecte es realitzarà mitjançant la Mancomunitat Penedès Garraf d’acord amb el conveni signat el 7 de juliol i aprovat per ple municipal el 26 de juliol d’aquest any. Aquest conveni inclou la redacció de l’avantprojecte, la tramitació de permisos a l’ACA i Departament de Medi Ambient, la licitació del projecte topogràfic i tramitacions de les expropiacions, la licitació del projecte executiu, la licitació de les obres, la connexió a la Xarxa i la supervisió de l’entrada en servei.

L’Ajuntament continuarà treballant per aconseguir més ajuts per subvencionar el projecte que té un cost de un milió i mig d’euros.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 16:52