L’Ajuntament demana prudència en la segona onada de la pandèmia

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 18:50

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha publicat un vídeo amb un missatge institucional dirigit a la ciutadania per demanar prudència i precaució en la segon onada de la pandèmia de la COVID-19.

En el vídeo, Verdejo ha fet una crida a la prevenció perquè el risc de contagis a Olivella és molt alt. Segons dades de la Generalitat de Catalunya, els contagis de coronavirus s’han incrementat a gran velocitat i només en les últimes setmanes s’han superat els positius que es van donar des del març i fins al setembre.

Per tot això, des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que no faci desplaçaments innecessaris, que minimitzi els contactes socials i que segueixi les mesures i recomanacions de les autoritats sanitàries: usar la mascareta, respectar una distància d’1’5 metres i rentar-se les mans sovint.

L’alcaldessa ha acabat el seu missatge institucional dient que “crec que si tothom pren consciència i té la prevenció de limitar durant un temps els contactes socials i de fer cas a les mesures de prevenció que es fan en cada moment, podrem sortir abans i aixecar-nos d’aquest malson quan abans millor.”

Darrera actualització: 06.11.2020 | 18:30