L’Ajuntament atorga un ajut econòmic als establiments que han hagut d’aturar l’activitat

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

El govern d’Olivella ha aprovat un ajut directe per als establiments del municipi que s’han vist obligats a interrompre total o parcialment l’activitat per les darreres restriccions recollides a la resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, de la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació de la COVID-19. La norma ha afectat als bars i restaurants i als negocis d’estètica i bellesa.

Les despeses subvencionables que regulen les bases de l’ajut municipal són el lloguer d’immobles comercials arrendats, les despeses fixes corresponents a subministres d’aigua i llum, d’assegurances i gestoria vinculades a l’activitat empresarial, les quotes de la seguretat social i totes aquelles despeses justificades per a l’adaptació a la normativa i protocols existents així com a l’impuls per a la digitalització de comerços i petites empreses del municipi d’Olivella com per exemple compra d’elements que garanteixin la distància social de seguretat, serveis de consultoria, serveis de neteja i desinfecció especialitzada, compra o lloguer de software per a la digitalització i venda online.

L’ajut subvenciona les despeses d’aquestes tipologies que es justifiquin del període entre l’1 d’octubre i el 15 de desembre, ambdós inclosos, fins a un màxim de 1.900 euros. Aquest ajut és compatible amb els ajuts que, amb la mateixa finalitat, ha aprovat la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 18:51