L’Ajuntament adapta la celebració de la Diada a les mesures de seguretat per la COVID-19

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament d’Olivella ha adaptat la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a les mesures de seguretat per la COVID-19. Per aquesta raó, de cara a la jornada de l’11 de setembre, el consistori ha suspès la tradicional pujada al Castell Vell, per evitar que es congregui molta gent i no es pugui garantir una distància d’1,5 metres entre les persones. Ara bé, l’Ajuntament deixarà hissada la senyera al Castell Vell, com és tradició.

El dijous dia 10, a les 20h, la pista poliesportiva de l’escola acollirà l’acte institucional de la Diada amb la presència de tots els membres del govern i representants de la resta de grups polítics.

La trobada començarà amb una benvinguda a càrrec del regidor de Cultura, Jordi Migallon. Tot seguit, després d’una lectura de poemes, l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, farà una declaració institucional. La coral El Somriure d’Olivella agafarà el protagonisme des del vessant més artístic amb el cant de peces emblemàtiques com el Virolai, El Cant dels Ocells i El Cant del Poble. El punt culminant de l’acte serà la hissada de la senyera amb l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors.

A causa de les restriccions que han establert les autoritats sanitàries per la pandèmia de la COVID-19, l’aforament serà limitat. Per assistir a l’acte, caldrà reservar plaça a través del Whatsapp, al telèfon 667 907 073. Es recorda a totes les persones que assisteixin que s’haurà de portar mascareta i respectar les indicacions dels organitzadors.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 18:58