La piscina municipal inicia la temporada d'estiu el proper 5 de juny

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 00:00

Enguany, el servei de bar tornarà a ser gestionat pel Xiringuito de la Croqueta, que oferirà tapes, entrepans i carns de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores.

El dissabte 5 de juny, la piscina municipal d’Olivella començarà la temporada d’estiu, que s’allargarà fins al 15 de setembre. En un primer lloc, la piscina obrirà el dissabte 5 i el diumenge 6 de juny, a partir del dissabte 12 de juny ja estarà oberta cada dia, de dilluns a diumenge de les 10 a les 20 hores.

Enguany, el servei de bar tornarà a ser gestionat pel Xiringuito de la Croqueta, que oferirà tapes, entrepans i carns de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores. Els divendres, dissabtes i vigílies de festiu, l’horari s’ampliarà fins a les 23 hores. L’establiment seguirà les mesures sanitàries establertes per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la Covid-19, per aquest motiu hi poden haver canvis tant en els horaris i com en altres aspectes.

El preu de l’entrada de la piscina per als adults (majors de 13 anys) serà de 4 euros i l’abonament per a tota la temporada, de 55 euros. Els preus per als infants (entre 4 i 13 anys) serà de 2,5 euros. Els nens i nenes d’entre 0 i 3 anys tenen accés gratuït.

Millores a les instal·lacions

Aquest any s’han buidat i netejat els gots de les piscines i també els filtres de partícules de l’aigua, s’han canviat les dues vàlvules de control, s’ha configurat el sistema de generació de clor amb sals, s’han retirat els equips antics de clor líquid i s’ha reparat el sistema de reg. A més, s’ha renovat la coberta, canviant el canyís per una tela, i s'han instal·lat sondes automàtiques per regular el pH de l'aigua i el nivell de salinitat.

Segons l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo: “Amb aquestes obres millorem el rendiment, ja que el sistema de filtració estava saturat i no circulava correctament l’aigua. La revisió del sistema de generació de clor permetrà reduir la despesa en sals que s’havia d’afegir per la generació de clor, i el canvi de vàlvules permetrà reduir el consum d’aigua, ja que sempre hi havia una petita pèrdua”.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 12:01