La Llar d’Infants El Castellot rep la distinció d’Escola Verda

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 00:00

La Generalitat reconeix els centres que aposten pel reciclatge, l’ús d’energia eficient i l’estalvi d’aigua, entre d’altres

La Llar d’Infants El Castellot ha rebut el reconeixement d’Escola Verda que atorga el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat als centres que incorporen, en el seu dia a dia, valors de l’educació per a la sostenibilitat i promouen la implicació activa de la comunitat educativa en la millora de l’entorn del centre.

Amb l’obtenció de la distinció, El Castellot haurà de desenvolupar plans educatius relacionats amb el reciclatge, l’ús d’energia eficient, l’estalvi d’aigua, l’ús de paper reciclat i l’impuls de la mobilitat sostenible. La finalitat d’aquestes accions és assolir els objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030.

La Llar d’Infants d’Olivella compartirà presència a la xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya amb l’escola El Morsell, l’altre centre educatiu del municipi, ja que va rebre el mateix reconeixement l’any 2010 i fa una dècada que impulsa projectes educatius en matèria de sostenibilitat.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 09:30