La Generalitat obre la vacunació sense cita prèvia al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú i a Cal Figarot de Vilafranca del Penedès

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 00:00

Fins al dissabte 21 d'agost és oberta la vacunació sense cita prèvia al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú i a Cal Figarot de Vilafranca del Penedès.

Aquests dos emplaçaments són uns dels punts de vacunació massiva del territori que el Departament de Salut ha habilitat per funcionar també sense cita, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la vacuna a la ciutadania i accelerar el ritme de vacunació.

A banda de les persones que ja tenen cita (es recomana agafar-la per Internet a vacunacovid.catsalut.gencat.cat), també s'hi vacunarà sense cita prèvia. A Vilafranca del Penedès, cada dia de dilluns a dissabte, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, a Vilanova i la Geltrú, dilluns, dimarts, divendres i dissabte, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h, i dimecres i dijous, de 9 a 13 h.

Els requisits per rebre la vacuna són no haver rebut cap dosi de la vacuna, no haver passat la Covid-19 en els darrers 2 mesos, i tenir 12 anys complerts. En el cas dels menors de 16 anys, han d'acudir sempre acompanyats del seu pare, mare o tutor/a legal. És necessari que per vacunar-se es presenti la targeta sanitària o el DNI.

Darrera actualització: 17.08.2021 | 09:48