La Generalitat garanteix l'ampliació de l'Insitut-Escola El Morsell

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

A la visita, el Departament d'Educació s'ha compromès a prendre mesures perquè l'alumnat estigui amb millors condicions mentre es fan els tràmits i s'executen obres.

El director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès, Josep Maria Colomé, i l’equip d’Infraestructures han visitat l’Institut-Escola El Morsell per valorar la realització de diferents accions per millorar les prestacions del centre escolar. Amb l’objectiu que l’alumnat estigui amb les millors condicions durant el període que durin les obres d’ampliació de l’institut-escola, per al curs 2023-2024 s’instal·larà un mòdul. També hi ha previst que durant el proper estiu s’ampliï el menjador.

A més a més, s’habilitarà una altra porta d’accés al centre escolar, de dimensions més grans que les de les portes actuals, que donarà accés a l’Institut-Escola El Morsell des de la zona de la pista poliesportiva.

D’altra banda, la Generalitat també estudiarà la possibilitat d’instal·lar un panell en una de les aules actuals de la planta baixa perquè l’espai es pugui desdoblar quan sigui necessari.

En la visita també s’ha constatat que continua endavant el tràmit per l’ampliació de l’Institut-Escola El Morsell.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 15:57