La delegada del Govern a Catalunya visita Olivella per conèixer els principals projectes en els quals s'està treballant

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 00:00

La delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Ma. Eugènia Gay, ha visitat aquest dilluns, 7 de novembre, l'Ajuntament d'Olivella i el nucli antic del municipi per conèixer la realitat de la localitat i per saber de primera mà en quins projectes està treballant el consistori i quins objectius té marcats.

L'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, ha explicat com ha evolucionat el municipi en els darrers anys i la seva singularitat, ja que el 90% de la superfície urbanitzable s’ha desenvolupat en urbanitzacions de baixa densitat i amb diferents nivells de consolidació. Al llarg de la trobada, s’ha tractat la importància que ha tingut per a la ciutadania l'aprovació del POUM, el qual fa possible l’aplicació d’una mesura pionera perquè el sistema de sanejament de l’aigua es pugui realitzar amb depuració individual i al mateix temps possibilita tornar a donar llicències d’obres i l’aposta perquè els habitatges siguin sostenibles.

En la reunió, l’alcaldessa també ha detallat el protocol que estan duent a terme els Agents Municipals d'Olivella per evitar ocupacions i ha mostrat la preocupació perquè els canvis legals siguin efectius al més aviat possible.

En la visita, la delegada del Govern a Catalunya ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 18:18