La cavalcada dels Reis Mags d’Orient passarà por totes les urbanitzacions d’Olivella

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 09:00

El 5 de gener del 2021 Olivella donarà la benvinguda als Reis Mags d’Orient amb una cavalcada molt especial per tal de complir amb les mesures de seguretat per contenir la propagació de la COVID-19. Aquesta festa està organitzada entre l'Ajuntament d'Olivella i la Comissió de Festes.

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar, que volen saludar tots els nens i nenes d’Olivella, aniran per separat i així podran recórrer els carrers de totes les urbanitzacions. D’aquesta manera, es podrà donar la benvinguda als reis sense que es concentri la població en un únic punt del municipi, com es feia habitualment quan hi havia un sol recorregut amb les tres carrosses juntes. 

Aquest any hi haurà sis rutes diferents: Melcior (carrossa 1) passarà per Plana Novella, pel casc antic i per Les Colines (zona 2 i polígon 7); Gaspar (carrossa 2) passarà per Les Colines (zona 1) i per Can Surià; i Baltasar (carrossa 3) passarà per Mas Mestre i Mas Milà-Can Milà. 

El regidor de Cultura, Jordi Migallón, ha explicat que “aquestes festes són excepcionals i, per això, hem organitzat una cavalcada alternativa que respecta les mesures de seguretat. No podíem deixar els nens i nenes d’Olivella sense la il·lusió de rebre els Reis Mags d’Orient.”

Des de l’Ajuntament s’anima la canalla a donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient amb el fanalet que els ha repartit l’Associació de Famílies de l’Alumnat (AFA) a l’escola, que hauran de retallar, muntar i pintar. Els nens i nenes que no el tinguin, poden passar per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a buscar-lo (cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 896 80 00).

Cal que la població eviti desplaçar-se del seu domicili, que respecti les normes i mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries i que deixi els vehicles aparcats de manera que no interrompin la circulació de les carrosses.

Darrera actualització: 29.12.2020 | 00:16