La cavalcada dels Reis d'Orient tornarà a passar per totes les urbanitzacions d'Olivella

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 09:00

El 5 de gener de 2022, Olivella donarà la benvinguda als Reis d'Orient amb una cavalcada que passarà, com ho va fer l'any passat, per totes les urbanitzacions del municipi. Aquesta festa està organitzada entre l'Ajuntament d'Olivella i la Comissió de Festes.

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar, que volen saludar tots els nens i nenes d'Olivella, tornaran a anar per separat i així podran recórrer els carrers de totes les urbanitzacions. D'aquesta manera, es podrà donar la benvinguda als Reis sense que es concentri la població en un únic punt del municipi.

Igual que l'any passat, hi haurà sis rutes diferents: Melcior (carrossa 1) passarà per Plana Novella, pel Nucli Antic i per Les Colines (zona 2 i polígon 7); Gaspar (carrossa 2) passarà per Les Colines (zona 1) i per Can Surià; i Baltasar (carrossa 3) passarà per Mas Mestre i Mas Milà-Can Milà. 

Cal que la població eviti desplaçar-se del seu domicili, que respecti les normes i mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries i que deixi els vehicles aparcats de manera que no interrompin la circulació de les carrosses.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 18:21