La carpa, espai d'activitats d'hivern

Dilluns, 27 de febrer de 2017 a les 00:00

La Carpa 2017 serà durant el mes de Març, un espai d’activitats del municipi d’Olivella. Un treball transversal entre diferents regidories del consistori.

Començarà amb el Carnaval el divendres 3 amb una xocolatada i un carnaval infantil, i continuarà el dissabte 4 de Març, amb la rua de carnaval, el pregó del rei carnestoltes, seguit del ball amb concurs de disfresses. El Diumenge dia 5 de març es farà una actuació de màgia.

Ja hi han més de 700 persones apuntades a la Rua de Carnaval. El carnaval estarà composat per les carrosses i entraran en el concurs , les comparses més originals, les més ben elaborades i les mes simpàtica, la millor disfressa per parelles i la millor disfressa individual.

Les activitats continuen durant la primera setmana amb activitats infantils i propostes de les entitats del municipi, exhibicions, concursos i tallers. Dilluns 6 haurà un Parc familiar de jocs de fusta gegants i dimecres 8 amb l’actuació de Pallasos.

El segon cap de setmana, 10, 11 i 12 de març, les activitats continuen sense abaixar el ritme.Ees realitzarà una festa REMEMBER dels anys 80 i  “La Ruta del Bacalao” per recordar els bons moments passats, una jornada participativa de joventut per parlar de les coses que els preocupen als joves entre 11 i 29 anys del municipi, com els equipaments, activitats, emancipació, ocupació i finalitzará Festa Jove amb campionats de fubolin, slots i molt més ambientada amb un DJ. El diumenge continuarà amb la celebració del dia d’Andalusia.

Durant la segona setmana continuaran les activitats infantils el Dilluns 13 amb un parc d’atraccions inflables dimecres 15 amb un espectacle DISNEY.

La Carpa 2017 finalitzarà amb una Fira de Medi Ambient el dissabte 18 de març. Hi haurà expositors de productes d’energies renovables, d’eficiència energètica, prevenció d’incendis i solucions mediambientals responsables. També hi hauran tallers infantils educatius, un mercat de productes ecològics i un mercat d’intercanvi i de segona mà. Esperem que sigui un èxit d’assistència i de conscienciació ciutadana sobre la sostenibilitat i el medi ambient.

Totes aquestes activitats i moltes més al Març a Olivella.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 16:52