Inici licitació per a la contractació de manteniment de les instal.lacions de l’enllumenat públic

Divendres, 31 de març de 2017 a les 00:00

Per millorar el servei d’enllumenat de la via pública s’han iniciat els tràmits necessaris per a la contractació del servei de manteniment i conservació de les instal.lacions d’enllumenat exterior del terme municipal d’Olivella, mitjançant procediment de licitació obert, el contracte inclourà  entre altres condicions:

  1. Control d’encesa de les instal·lacions.
  2. Control de làmpades en servei.
  3. Control de l’estat dels elements mecànics.
  4. Reparació d’avaries.
  5. Verificació de les instal·lacions.
  6. Servei de guàrdia.
  7. Control dels consums energètics.
  8. Control de la contaminació lumínica.

Amb aquest contracte es donarà cobertura als 2.080 punts de la xarxa d'enllumenat públic del municipi i als 59 punts de llum existents dels edificis municipals: Pista Las Colinas, Pista d’ el Ganxo, Camp de Futbol.

La dotació pressupostaria anual, preveu un import de 30.000€ pel manteniment de l’enllumenat públic i de 18.000€ per a la millora en la xarxa.

L'empresa adjudicatària ha de fer controls periòdics mensuals en la revisió dels elements d’encesa i apagada i una inspecció quinzenal de tots els punts durant les hores de funcionament.

Així mateix s'ha de fer càrrec de qualsevol avaria que es produeixi amb un màxim de 72 hores per a la seva reparació quan afecti fins a 4 punts i 24 hores quan l’avaria afecti 5 punts i tenir un servei de guàrdia 365 dies a l'any, entre d'altres.

Es preveu poder disposar a partir del mes de juny d’aquest nou servei d'enllumenat públic per un període de 2 anys.

Perfil del contractant

Darrera actualització: 06.10.2020 | 16:52