Es posa en marxa Entre Dones Olivella, un servei de referència per a les dones i noies del municipi

Dimecres, 20 de setembre de 2023

L’Ajuntament d’Olivella i el Consell Comarcal del Garraf han engegat el servei Entre Dones Olivella, un espai de referència perquè les dones i noies del municipi tinguin un punt de trobada i suport que ofereix recursos, informació i activitats relacionades amb la salut de la dona, el creixement personal i l’empoderament.

Està previst que aquest servei, impulsat pel Servei d'Informació i Assessorament a la Dona (SIAD), s’iniciï el dilluns 16 d’octubre de 2023 i programi regularment tallers, xerrades i tertúlies de temes d'interès específic per a dones i noies, com ara la millora de l’autoestima, control de l’estrès, gestió de les emocions, menopausa, sol pelvià, sexualitat, autocura...

El primer i tercer dilluns de cada mes es programaran un cafè tertúlia i tallers de creixement personal. A més, Entre Dones Olivella oferirà atenció psicològica i jurídica cada dilluns, amb cita prèvia. Es pot demanar hora i més informació al telèfon 93 810 04 10 o 683 136 803 i per correu al siad@ccgarraf.cat.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 11:27