Els serveis socials d'Olivella participen en una reunió comarcal per valorar les necessitats derivades de la COVID-19

Dimecres, 4 de novembre de 2020 a les 00:00

La trobada ha servit per parlar dels recursos econòmics i humans que el Consell Comarcal ha posat a disposició de la ciutadania

Durant la jornada de dimarts es va realitzar  una reunió telemàtica de coordinació i seguiment dels serveis socials als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, per tal de valorar la situació actual i les necessitats de la població arran de la crisi social i econòmica derivada de la COVID-19.

La reunió va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet; la consellera de serveis socials del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo; la regidora de benestar social de Cubelles, Alexandra Corvillo; i el regidor d’acció social d’Olivella, Jordi Migallón.

Durant la reunió es va abordar el funcionament dels nous recursos, tant en l'àmbit dels professionals dels serveis socials com dels recursos econòmics que s'han posat a disposició de la ciutadania. En aquest sentit, es va informar que s’han contractat tres treballadores familiars i tres treballadores socials, que reforçaran els serveis als tres municipis fins al 31 de desembre.

Aquestes noves incorporacions permetran augmentar el nombre d'hores d'atenció domiciliària per a persones amb dependència i per a persones amb vulnerabilitat social.

També es va informar de la incorporació d’una tècnica d’igualtat per a l’atenció a les dones a Olivella i de la reactivació del Servei d'Intervenció Socioeducativa (XAM), que treballa amb joves en situació de risc social de Cubelles i Olivella, i que havia quedat inactiu per la pandèmia.

Des de l'inici de la crisi de la Covid-19, el Consell Comarcal del Garraf ha assumit l'atenció d’un 30% més de serveis socials als municipis de Cubelles, Canyelles i Olivella. 

Darrera actualització: 04.11.2020 | 14:56