Els Agents Municipals retiren en els últims deu mesos més d'una vintena de vehicles abandonats a la via pública d'Olivella

Dimecres, 9 d'agost de 2023 a les 00:00

Els Agents Municipals d'Olivella van iniciar durant el primer trimestre del 2022 una campanya de retirada dels residus sòlids, és a dir, vehicles abandonats o amb símptomes d'estar-ho, de la via pública del municipi.

Des del mes d'octubre de 2022 fins al mes d'agost de 2023 s'han retirat 22 vehicles abandonats de les diferents urbanitzacions d'Olivella que ja han estat traslladats per gestionar-se com a residus sòlids. A més a més, ara els Agents Municipals estan fent seguiment de 25 vehicles amb símptomes d'estar abandonats i han obert cinc expedients per la gestió de residus.

Així mateix, des de l'octubre de l'any passat fins a l'actualitat han realitzat 63 gestions de seguiment de vehicles, ja sigui posant un avís al vehicle i aquest sent retirat de la via pública uns dies després pel mateix propietari o no detectant cap acció per part del propietari tot i posar aquest avís, en aquest darrer cas, un cop hagi passat el temps estipulat el vehicle serà retirat de la via pública. 

Darrera actualització: 09.08.2023 | 14:33