Els Agents Municipals col·laboren en el rescat d’un ciclista ferit que havia tingut un accident en una zona forestal del municipi

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

Els Agents Municipals d’Olivella van col·laborar, aquest diumenge, en el rescat d’un ciclista ferit que havia tingut un accident a la zona del Puig de la Mola a Santa Susanna, una zona forestal del municipi.

Els vigilants van tenir un paper clau en el socors del ciclista, ja que van rebre l’avís de l’incident per part dels Bombers, que havien rebut la ubicació incorrecta. Els Agents Municipals van posar-se en contacte telefònic amb la víctima i, gràcies a les seves indicacions i al coneixement del municipi per part dels agents, van poder localitzar-lo i desplaçar-se fins al lloc dels fets.

Després de fer un reconeixement de la zona, els agents van indicar als Bombers la ubicació exacta del ciclista ferit. Fins al lloc, es va desplaçar un helicòpter sanitaritzat de la Unitat del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), juntament amb una ambulància i la patrulla dels Agents Municipals. El ferit va ser evacuat a l’hospital per ser atès.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 17:13