Els Agents Municipals amplien els mitjans per millorar la seguretat del trànsit en les vies urbanes del municipi

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament d’Olivella ha signat un conveni amb el Servei Català de Trànsit per dotar el cos d'Agents Municipals d'Olivella amb un radar per controlar els excessos de velocitat en les vies urbanes del municipi i amb la formació necessària per utilitzar-lo. Cinc agents municipals d’Olivella ja han realitzat el curs que els capacita com a operadors de radar.

Així doncs, des del dijous 16 de març i durant una setmana, cada mes aproximadament, el cos disposarà d'un equip de radar de control de velocitat que s’utilitzarà als carrers que reuneixen més trànsit i on s’ha detectat que els vehicles superen la velocitat permesa. L’objectiu d’aquesta acció és millorar la seguretat viària als vials urbans d’Olivella.

Els punts en què es realitzarà la vigilància de velocitat, principalment, són: Avinguda Mas Mestre, Pirineus, Os blanc, Còndor, Ronda de Ponent, Via Làctia, Sajolida, Arc de Sant Martí, Can Turiols, Sardana, Llentiscle, Roquerol, Mallerenga, Hostal del Ganxo, Geneta, Mas Milà, Cranc, Verge, Aquari, Miquela, Massets, Gregal, Llevant, Migjorn, Plana Novella i Mestral.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 09:20

Imatges