Els actes de la Diada de Catalunya es traslladen al gimnàs de l'escola El Morsell i s'ajorna el concert de La Portàtil FM

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 10:00

Degut a la probabilitat de tempesta per a la tarda del divendres 10 de setembre, l'acte institucional per commemorar la Diada de Catalunya es trasllada al gimnàs de l'escola El Morsell, mantenint el mateix horari, les 20 hores. Ara bé, el concert de La Portàtil FM que s'havia organitzat queda ajornat.

L'acte s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec del regidor de Cultura d’Olivella, Jordi Migallón. Tot seguit, hi haurà una lectura de poemes i el parlament de l'alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo. Després, s’hissarà la senyera amb el cant dels Segadors. 

La tradicional pujada al castell vell d'Olivella de l'11 de setembre queda suspesa per la dificultat de mantenir les garanties de seguretat decretades per les autoritats sanitàries per contenir els contagis de la Covid-19. Tot i que es deixarà hissada la senyera al Castell Vell d'Olivella com tots els anys.

Tanmateix, l’Ajuntament d’Olivella amb la col·laboració del Club Excursionista Olivella El Margalló ha preparat l’activitat alternativa "La visita del cavaller en el temps".

Darrera actualització: 10.09.2021 | 12:30