El SIAD Garraf comença un projecte de suport emocional per a infants a Olivella

Dimecres, 9 de febrer de 2022 a les 00:00

El projecte busca fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions.

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones – SIAD Garraf ha començat aquesta setmana a Olivella un taller de suport emocional per a infants, que busca fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions.

Aquesta iniciativa forma part de les accions de prevenció i treball comunitari del SIAD Garraf, i està adreçada a totes les famílies d'Olivella que hi estiguin interessades.

El primer taller es va iniciar dimarts passat, amb la participació de 8 menors d'entre 7 i 11 anys. Els tallers són dinamitzats per les psicòlogues del SIAD i tenen una durada de 10 sessions quinzenals, en les quals es fomenta l'aprenentatge d'habilitats socials i la millora de l'autoestima.

Aquests tallers tindran continuïtat al llarg de tot l’any, així quan finalitzi un grup, s’iniciarà el següent.

El SIAD Garraf és un servei d'àmbit comarcal adreçat a dones dels municipis de menys de 20.000 habitants (Cubelles, Canyelles i Olivella), així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre dones i homes.

La seva finalitat és donar resposta a les demandes d'informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d'autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

Les actuacions del SIAD Garraf s'emmarquen dins del Pla de Polítiques de Dones del Consell Comarcal del Garraf.

Darrera actualització: 09.02.2022 | 16:45