El Servei Local de Teleassistència contacta amb 57 domicilis de persones usuàries d'Olivella per donar informació i suport per l'incendi que va afectar el municipi

Dimarts, 28 de juny de 2022 a les 00:00

El Servei Local de Teleassistència (SLT) ha contactat amb els 57 domicilis de les persones usuàries del municipi d'Olivella durant l'incendi forestal iniciat el passat dissabte 18 de juny.

En coordinació amb el 112, el SLT ha contactat amb les persones usuàries del servei per informar-les del confinament domiciliari que es va demanar per part dels Mossos d’Esquadra, els Bombers i Protecció Civil a les urbanitzacions de Can Surià i Can Mitjans. A més, des del servei també es va proporcionar informació sobre com actuar, recomanant tancar portes i finestres i evitar l’exposició al fum i les cendres. Les persones usuàries van agrair la informació i, afortunadament, cap d'elles va requerir cap servei d'emergència a causa de l'incendi.

Des del SLT es farà un seguiment en els pròxims dies de les persones usuàries de la zona, vetllant d’aquesta manera pel seu benestar.

Darrera actualització: 28.06.2022 | 12:52