El Servei d’Informació i Atenció a les Dones inicia un nou taller de gestió emocional per a infants a Olivella

Dimecres, 13 de setembre de 2023

Al llarg de 16 sessions quinzenals, de 16:45 a 18 h, dues psicòlogues dinamitzaran diverses activitats per fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions.

Per tercer any consecutiu el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament d'Olivella organitzen un taller de gestió emocional per a nens i nenes de 7 a 11 anys. Aquest taller forma part de les activitats del Servei d'Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf i enguany es realitzarà durant tot el curs escolar, des d'octubre fins al juny a l'Espai plaça Catalunya, 2 (al costat de la Llar d'Infants El Castellot).

Al llarg de 16 sessions quinzenals, de 16.45 a 18 hores, dues psicòlogues dinamitzaran diverses activitats per fomentar les relacions saludables, a través de la identificació i la gestió de les emocions. En aquest sentit, es treballaran temes com la resiliència, l'autonomia, la identitat, l'autoestima, la promoció de la salut emocional, així com la prevenció de les conductes masclistes i violentes.

L'any passat es van dur a terme aquests tallers amb dos grups diferents de 8 infants cadascun, amb una valoració molt positiva tant pels infants i per les famílies, com per les psicòlogues. Aquesta iniciativa compta amb el suport econòmic de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Les famílies interessades a participar en aquest taller poden posar-se en contacte amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones al correu siad@ccgarraf.cat o al telèfon 663 247 167.

Sobre el SIAD Garraf

El SIAD Garraf és un servei adreçat a dones dels municipis de menys de 20.000 habitants així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre dones i homes, i es gestiona en col·laboració amb els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella.

La seva finalitat és donar resposta a les demandes d'informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere. Les seves actuacions s'emmarquen dins del Pla de Polítiques de Dones del Consell Comarcal del Garraf.

 

Darrera actualització: 13.09.2023 | 15:01