El servei de recollida de residus urbans anuncia una convocatòria de vaga a partir de dilluns 11 d'abril

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 00:00

El comitè d'empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga a partir de dilluns de la setmana vinent, 11 d'abril. Això afectarà el servei d'Olivella, ja que el municipi té el contracte de recollida de residus urbans amb la Mancomunitat.

Des de la Mancomunitat informen que a hores d’ara s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat una petició de serveis mínims al Departament de Treball que té en consideració la situació sanitària actual. En aquest punt, també s’està a l’espera que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

L'Ajuntament d'Olivella i la Mancomunitat estan mantenint una comunicació fluïda i continuada per tal d'estar al corrent de l’evolució dels esdeveniments. En cas que finalment la vaga sigui una realitat, des del consistori demanem la col·laboració a la ciutadania perquè no col·lapsi les zones de contenidors i tregui la brossa els dies que hi hagi els serveis mínims. Recomanem seguir els canals de l'Ajuntament on s’anirà informant dels serveis mínims que s'estipulin i de la situació de la vaga en cada moment.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 14:15