El Punt Jove es consolida com a punt de trobada per als joves d'Olivella

Divendres, 22 de març de 2024

La Regidoria de Joventut d'Olivella continua apostant per promoure la participació dels joves al municipi i crear recursos que en fomentin el desenvolupament i el benestar. 

El Punt Jove d'Olivella s'ha consolidat en un punt de trobada per als joves, promovent conductes de lleure saludables i oferint activitats d'interès. Així mateix, per al darrer tram del curs escolar, des de la regidoria s'han preparat activitats creatives i esportives, així com tallers participatius sobre salut i diversitat. 

A més a més, es treballa en col·laboració amb altres serveis i òrgans com l'Institut-Escola El Morsell, Serveis Socials, el Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona. La coordinació amb altres ens té com a principal objectiu impulsar projectes en benefici del desenvolupament integral dels joves. 

Des de l'Àrea de Joventut es continuarà treballant per donar resposta a les necessitats dels joves d'Olivella, centrant-se en la salut mental, les preocupacions del col·lectiu i els seus interessos. 

Properes activitats

L'11 d'abril començarà el taller de fotografia que tindrà lloc tots els dijous fins al juny. A través de la fotografia creativa i la realització de vídeos, amb aquesta activitat es vol potenciar l'esperit crític del jovent.

Fins al mes de juny s'està duent a terme el taller de manga.

Hi ha previstes dues xerrades que es realitzan mitjançant jocs i dinàmiques grupals -la data està per concretar-:

  • Higiene genital i menstruació, es farà un concurs
  • Diversitat de gènere, amb el joc passaparaula

 

Darrera actualització: 22.03.2024 | 14:00