El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’aparcament del carrer Aquari ja està en funcionament

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 00:00

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’aparcament del carrer Aquari ja està en funcionament. El carregador és de l’empresa Endesa i, per tant, la responsabilitat del correcte funcionament és de la mateixa empresa.

L’equip instal·lat per Endesa X disposa d’un sistema de cobrament telemàtic a través de l’app Juicepass, que està disponible per a Android i a IOS. D’altra banda, l’usuari es pot fer amb una targeta física RFID que es podrà vincular al seu perfil digital per activar i desactivar la recarrega sense necessitat d’un dispositiu mòbil.

En cas d’incidència en l’activació, l’usuari disposa d’un servei d’atenció al client mitjançant el telèfon 800.760.255, que és totalment gratuït i està disponible els 365 dies de l’any, les 24 hores i amb tres idiomes -català, castellà i anglès-.

Les tarifes que actualment apliquen són amb IVA inclòs de 0,35€/kWh per la carrega en AC i de 0,40 €/kWh per la càrrega en DC.

Així mateix, el punt de recàrrega disposa d’una pantalla a tot color on s’informa de quina és l’aplicació que s’ha de baixar així com els mètodes per iniciar el procés de carrega de les bateries.

Per localitzar el punt des de l’app, es pot fer amb la geolocalització de l’app Juicepass o be a través d’un codi QR que identifica el carregador i permet la seva activació.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 11:27