El programa ‘Planta Baixa’ de TV3 convida els olivellencs i olivellenques a assistir-hi de públic el 7 de setembre

Dimecres, 25 d'agost de 2021 a les 00:00

El programa Planta Baixa de TV3 ha convidat els olivellencs i olivellenques a assistir de públic el dimarts 7 de setembre als estudis de TV3 (c. de la TV3, s/n. Sant Joan Despí) i gaudir de l'experiència de conèixer el funcionament dels programes de televisió, així com de les temàtiques que es tracten en el programa.

El mateix dia de l’emissió, el públic serà recollit per un autobús gratuït sobre a les 9.15 hores al mateix municipi i a partir de les 11 hores prendran part del programa fins a les 13 hores, quan està prevista la tornada a la nostra població. Les places són limitades i per poder disposar del transport es necessita que hi hagin inscrites entre 15 i 20 persones. Cal tenir en compte que els assistents han de ser majors de 16 anys.

Les persones interessades poden apuntar-se trucant al telèfon 638 813 990 o enviant un correu electrònic a l'adreça publicplantabaixa@tv3.cat. En ambdós casos, cal indicar que s'és veí o veïna d'Olivella i que s'utilitzarà l'autobús per desplaçar-s'hi.

Planta Baixa és un magazín d'actualitat política i social que s'emet en directe de dilluns a divendres de les 11 a les 14 hores, amb mirada pròpia i fresca, reporters al carrer, moltes connexions i espais de reflexió i investigació.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 15:56