El govern d’Olivella reorganitza les regidories

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha reorganitzat les tasques i àrees de gestió de l’equip de govern municipal. En la darrera sessió plenària ordinària, celebrada aquest dimarts 28 de juliol, s’ha informat dels canvis en les regidories de l’Ajuntament després de la incorporació del regidor socialista Adrià Arnau, en substitució del regidor i primer tinent d’alcaldia Josep Maria Bayarri, traspassat a l’abril.

L’estructura del govern continua dividida en tres grans àrees: Presidència, Organització i Govern Obert; Urbanisme, Mobilitat i Via Pública; i Serveis a les Persones.

L’alcaldessa, Marta Verdejo, dirigirà Presidència, Organització i Govern Obert. Aquesta àrea aglutina les regidories de Govern Obert i Serveis Generals (Marta Verdejo), Seguretat i Convivència (Jordi Migallón) i Desenvolupament Local i Ocupació (Marta Verdejo).

L’àrea d’Urbanisme, Mobilitat i Via Pública estarà presidida per Jonay Reguera. Sota aquest paraigües s’integren les regidories d’Urbanisme i Planificació (Marta Verdejo), Medi Ambient i Espai Públic (Jonay Reguera), Edificació i Disciplina Urbanística (Oscar Madera) i Mobilitat (Oscar Madera).

Pel que fa a Serveis a les Persones, Jordi Migallón liderarà una àrea formada per les següents regidories: Acció Social (Jordi Migallón), Polítiques d’Igualtat (Marina Rey), Gent Gran (Marina Rey), Cultura Tradicions i Dinamització Comunitària (Jordi Migallón i Marina Rey com adjunta), Esports (Jonay Reguera i Adrià Arnau com adjunt), Educació (Oscar Madera i Adrià Arnau com adjunt) i Joventut (Adrià Arnau i Oscar Madera com adjunt). 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 11:37