El Departament d’Ensenyament garanteix l'execució de les obres d'ampliació de l'Institut-Escola El Morsell

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

Aquest dijous, la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Silvia Ortiz, i la cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar, Noemí Tamborero, s'han reunit amb l'Ajuntament d'Olivella, l'equip directiu del centre i representants de les famílies.

La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Silvia Ortiz, i la cap de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar, Noemí Tamborero, s'han reunit aquest dijous amb l'Ajuntament d'Olivella, l'equip directiu de l'IE El Morsell i representants de les famílies dels infants i joves del municipi per tractar diferents temes sobre el futur de l’Institut-Escola El Morsell. 

Entre els diferents assumptes que s'han posat sobre la taula, s'ha acordat que al llarg del mes de juliol la delegada comarcal d'Infraestructures tindrà una reunió amb l'equip directiu del centre i l'Ajuntament per valorar l'avant projecte, el qual ja està gairebé tancat, així com calendaritzar les dates per a la licitació de les obres. També s'ha concretat que un cop s'hagi acabat l'obra, immediatament ja es podrà fer ús dels nous espais, sense haver d'esperar al curs següent.

“Fins que no es comenci el procés de licitació no es poden posar dates, però ens han assegurat que les obres estan compromeses, amb consignació pressupostària i que es faran”, explica l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo.

L'IE El Morsell és d'una línia, “però des de l'Ajuntament i la comunitat educativa hem deixat constància de les necessitats que hi ha actualment al municipi i hem posat sobre la taula el creixement que està tenint el municipi i les expectatives futures. Arran d'això, des del consistori els hem emplaçat a treballar en paral·lel en la possibilitat que en un futur l'ampliació de l'edifici sigui per ús dels cicles d'infantil i primària i dotar Olivella d'un institut”, afegeix l’alcaldessa. 

Està previst que a l'últim trimestre de 2022 hi hagi una visita dels Serveis d'Infraestructures i Planificació per estudiar les mancances i les possibles solucions per acollir els cursos de 1r, 2n i 3r d'ESO.

Pel que fa al transport, des del Departament d'Ensenyament s'estudiarà la singularitat del municipi i del moment i presentaran una proposta.

Darrera actualització: 01.07.2022 | 12:48