El conseller d’Educació anuncia que en el curs 2022-23 s’iniciaran les obres de l’Institut-Escola d’Olivella

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

Josep Bargalló ha visitat Olivella aquest dijous.

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, ha visitat Olivella aquest dijous. Durant la seva visita, ha anunciat que en el curs 2022-2023 està previst que comencin les obres de l’edifici propi de l’Institut-Escola d’Olivella. Aquest centre educatiu integrat entrarà en funcionament al municipi el proper curs 2021-22, amb el primer curs d’educació secundària, gràcies a la remodelació d’una planta de l’edifici de La Crivellera on s’habilitaran dues aules noves i una aula complementària. Això ha suposat una inversió de 200.000 euros per a l’Ajuntament.

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, i el regidor d’Educació, Oscar Madera, han rebut el conseller a l’Ajuntament, on s’han reunit per explicar-li les característiques del municipi. A més, l’alcaldessa ha fet una radiografia de la demografia d’Olivella, de la situació urbanística del terme municipal i li ha explicat quines inversions hi ha previstes per encabir l’Institut-Escola en el col·legi. El conseller també ha firmat el llibre d’honor del consistori.

Tot seguit, la comitiva d’autoritats s’ha desplaçat fins a l’escola El Morsell, on s’ha reunit amb l’equip directiu del centre per parlar sobre el projecte educatiu i la gestió del nou Institut-Escola i sobre el programa d’ampliació dels espais.

“Estem molt contents per la visita del conseller d’Educació, ja que confirma la fermesa del compromís perquè Olivella pugui tenir definitivament l’Institut-Escola que es mereix. Així, els joves podran cursar de 1r a 4t d’ESO, progressivament, sense sortir del municipi”, declara l’alcaldessa.

Darrera actualització: 11.02.2021 | 18:39