El Consell Comarcal del Garraf convoca el IV Premi de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Dimarts, 31 d’octubre de 2023

El premi està dotat de 400 euros. L’obra ha de recollir la temàtica de la violència sexual.

El Consell Comarcal del Garraf convoca el quart premi de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit d’edat. La temàtica del cartell haurà d’estar relacionada amb la campanya “25 N. Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones: Violència sexual. S’ha acabat”. L’obra ha de recollir la temàtica de prevenció de violències masclistes en l’àmbit sexual. Hi haurà de constar el text: “Violència sexual. S’ha acabat”. Les obres presentades han de ser originals i inèdites.

Pel que fa al format, el cartell ha de tenir una mida de 40 cm per 40 cm. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s’han de presentar de forma telemàtica. Cada participant pot presentar un màxim de 2 obres.

Es poden presentar cartells des del dia 24 d’octubre fins al 2 de novembre, ambdós inclosos, via telemàtica. Les obres s’han de presentar en format pdf, png o jpg a través de Wetransfer al mail siad@ccgarraf.cat posant el número de DNI com a títol de l’obra i posteriorment s’ha de fer una instància al Consell Comarcal del Garraf de forma telemàtica adjuntant l’enllaç de la obra.

L’obra ha de incloure els textos: “25N Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones”. “Violència sexual. S’ha acabat”. També cal incloure els hashtags: #shaacabat #seacabo.

La decisió del jurat serà inapel·lable i es valorarà la qualitat artística de les obres, els seus valors creatius i d’innovació, a més de la relació d’originalitat amb el tema proposat i la forma en què es tracta la realitat que es reprodueix.

Hi haurà un únic premi de 400 euros per la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d’IRPF). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Darrera actualització: 3.11.2023 | 13:43