El Consell Comarcal del Garraf contracta una persona en situació d'atur com a auxiliar de la llar a l'Ajuntament d'Olivella

Dimarts, 15 de febrer de 2022 a les 00:00

El Consell Comarcal del Garraf ha contractat una persona en situació d'atur per a incorporar-se a l'Ajuntament d'Olivella en el marc del programa Treball i Formació, que busca millorar l'ocupabilitat de les persones amb dificultats per accedir al mercat laboral, a través de la formació transversal i de l'experiència laboral en un entorn productiu real.

Aquest programa està adreçat a persones no perceptores de prestació per desocupació o subsidi, a partir de diferents línies de treball. En la convocatòria d'enguany s'ha seleccionat una persona dins la línia adreçada a persones més grans de 45 anys, que s'ha incorporat com auxiliar administrativa a l'Ajuntament de Canyelles per a donar suport en l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.

També s'ha seleccionat una persona dins la línia adreçada a dones en situació d'atur, que s'ha incorporat com auxiliar de la llar a l'Ajuntament d'Olivella, per donar suport a l'equip d'atenció a les persones amb dependència de l'àrea de serveis socials.

Les dues persones tenen un contracte de 12 mesos en jornada sencera i complementaran l'experiència laboral amb un pla formatiu que inclou un curs de 30 hores en competències digitals bàsiques i un altre curs de 30 hores en habilitats de comunicació. Aquesta formació es realitzarà durant el mes de març.

Durant tot el procés, el personal tècnic del programa fa una tasca d'orientació i acompanyament individualitzat a les persones contractades, per tal d'aconseguir la millora del seu perfil professional, i l'augment de la seva autonomia, a través de l'adquisició de competències professionalitzadores i hàbits laborals.

Per al desenvolupament d'aquest programa el Consell Comarcal del Garraf ha signat convenis de col·laboració amb l'Ajuntament de Canyelles i l'Ajuntament d’Olivella. Aquesta iniciativa forma part de les estratègies del Pacte per a l'Ocupació del Garraf i està finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Darrera actualització: 15.02.2022 | 13:09