El 9 de març s'inicien les sessions del grup d'acompanyament a la criança

Dijous, 2 de març de 2023

El taller tindrà lloc tots els dijous de les 15 a les 16.30 hores i està adreçada a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys.

El dijous 9 de març s'inicien les sessions del grup d'acompanyament a la criança, adreçat a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys. El taller tindrà lloc tots els dijous de les 15 a les 16.30 hores, a l'Espai Jove (edifici de la Llar d'Infants El Castellot). 

Aquest grup vol ser un espai segur on compartir les vivències, les emocions, els dubtes i els conflictes de ser mare, pare o cuidador i acompanyar un infant en els seus primers anys de vida. Poden assistir-hi els familiars o cuidadors amb els infants, ja que el taller ofereix un espai relaxat on es permetrà aquesta convivència.

En les sessions es parlarà de la necessitat de saber cuidar-se a un mateix i connectar amb la realitat interna a través del cos i les emocions per poder estar disponibles per la cura de l'infant. També es posarà especial atenció a la importància de la presència i a saber gaudir del procés des de la realitat de cadascú.

És imprescindible confirmar assistència a través de WhatsApp al telèfon 667 821 249.

 

Darrera actualització: 2.03.2023 | 12:26