El Departament d'Educació confirma que s'han iniciat els tràmits de licitació de les obres d'ampliació del centre escolar

Dimecres, 17 d’abril de 2024

L'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, i la regidora d'Educació, Ana Palma, s'han reunit aquest dimarts amb Simó López, director general de Centres Públics del Departament d'Educació, la directora dels Serveis Territorials al Penedès, Pilar Rodríguez, i la subdirectora de Construcció de Centres Educatius de la Generalitat de Catalunya, Imma Buxadera.

A la reunió s'ha confirmat que des del Departament d'Educació es tramitava l'expedient d'ampliació de l'Institut-Escola El Morsell al Servei d'Infraestructures Educatives per iniciar els tràmits de licitació de les obres d'ampliació del centre escolar.

Així mateix, el Departament d'Educació s'ha compromès que farà arribar al consistori el calendari previst des del moment de la publicació de la licitació fins a l'inici i acabament de les obres.

També s'han compromès que un tècnic de planificació d'infraestructures dels Serveis Territorials visitarà el centre escolar i estudiarà les necessitats d'ampliació d'espais mentre no estiguin les obres acabades.

De la mateixa manera, han confirmat que aquest estiu es faran les obres d'ampliació del menjador escolar.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 17:07