Continuen els treballs forestals de prevenció d'incendis a la Plana Novella

Dijous, 11 de maig de 2023

Aquest dimecres s'han reunit el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, els Bombers de la Generalitat, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del Penedès-Garraf, l'Ajuntament d'Olivella, el Parc Natural del Garraf i la propietat dels terrenys del Monestir Budista per fer seguiment dels treballs forestals que s'estan realitzant en aquesta zona per rebaixar la càrrega de combustible en cas d'un possible incendi forestal a la Plana Novella. 

A la trobada ha assistit la directora general d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, el cap de la Regió d'Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Joan Rovira, l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, i també ha estat present el president de l'ADF del Penedès-Garraf, Ramon Torrents, entre altres personalitats. Han aprofitat l'ocasió per fer una visita a les actuacions que s'estan duent a terme a la zona.

Aquesta urbanització va cremar l'any 1994 i és un indret vulnerable per la seva ubicació al bell mig del Parc del Garraf. Els últims incendis amb afectació notable a Olivella es van produir l'any 2016 i el mes de juny de l'any passat.

Darrera actualització: 11.05.2023 | 12:55