Comença una nova edició del Programa d’ocupació 30 Plus

Dijous, 27 d’octubre de 2022

Empreses de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges ja poden sol·licitar subvencions per a la contractació de persones en situació d'atur en el marc del Programa 30 Plus.

Les empreses que participin en el programa rebran una subvenció mensual de 1.166,67 euros corresponent al salari mínim interprofessional d'una persona contractada, i per un màxim de 9 mesos.

L'objectiu d'aquest programa innovador, creat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, i proporcionar-los la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Així mateix, el programa busca donar suport a les empreses i fomentar la contractació.

Es prioritzaran els contractes de llarga durada per a persones majors de 45 anys i per persones en situació d'atur de llarga durada. Les empreses i les persones participants rebran assessorament i acompanyament de l'equip tècnic del programa, en el procés de contractació i en el disseny del pla formatiu per a cada candidat.

Durant els sis anys de funcionament del programa, 200 persones de la comarca han trobat una feina estable i 150 empreses han rebut subvencions per a la contractació, gràcies al treball conjunt entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

 

Darrera actualització: 27.10.2022 | 11:20