S’inicien els treballs d’obertura de la franja de protecció perimetral Mas Milà – Can Milà

Dilluns, 22 de maig de 2017 a les 00:00

S’han iniciat els treballs d’obertura forestal de la franja de protecció perimetral de Mas Milà – Can Milà. En total s’actuarà en una superfície d’unes 11,5 ha i està previst que els treballs tinguin una durada d’un mes. La realització d’aquest projecte té el suport de l’Oficina Tècnica de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona.

La franja de protecció perimetral és una extensió de terreny amb una amplada mínima de 25 metres, lliure de vegetació seca i amb la massa arbòria aclarida i podada segons el que estableix la Llei 5/2003, de 22 d’abril de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal•lacions situats en terrenys forestals.

Aquests treballs de neteja forestal són una eina clau per a la protecció contra els incendis forestals, i per tant, la seva execució és primordial per a la seguretat de les persones, habitatges, infraestructures i disminuir el risc de propagació d’un incendi en un municipi considerat d’alt risc d’incendi forestal com és Olivella. Amb l’obertura de la franja de Mas Milà, totes les urbanitzacions d’Olivella disposen de la franja perimetral de protecció contra incendis forestals.

Per a qualsevol consulta del projecte o més detall de les actuacions que es duran a terme, us podeu adreçar al Servei municipal de Medi Ambient, al telèfon 93 896 80 00.

Darrera actualització: 06.10.2020 | 16:52