Obra de teatre 'Això és amor?'

Dissabte, 6 de novembre de 2021 de 18.00 h a 20.00 h

La companyia Trama representarà el dissabte 6 de novembre, a les 18 hores, al gimnàs de l'Escola El Morsell, l'obra de teatre Això és amor?. Les places són limitades i cal inscripció prèvia per correu electrònic a l'adreça plaperlaigualtat@olivella.cat, o per WhatsApp al telèfon 627 03 27 69. L'activitat està organitzada pel Pla per a la Igualtat d'Olivella.

L'obra, que està adreçada a majors de 10 anys, serà un teatre fòrum amb el qual el públic viatjarà en el temps per la història d'una parella fins als seus inicis, per reflexionar i entendre allò que els ha portat fins a on són ara. Els actors i actrius destaparan els mites de l'amor romàntic, les violències quotidianes i invisibles, qüestionaran les desigualtats i els rols de gènere, identificaran les formes i àmbits de manifestació de les violències masclistes i actuaran per canviar la història.

Amb l'activitat també es busca promoure la reflexió respecte al paper individual que cada persona pot tenir en la lluita per l'erradicació de la violència masclista i entorn les violències que es poden exercir o rebre diàriament sense ser-ne conscients.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Gimnàs de l'Escola El Morsell

Darrera actualització: 27.10.2021 | 12:06