Cavalcada Reis d'Orient

Dimecres, 5 de gener de 2022 de 17.30 h a 21.30 h

El 5 de gener de 2022, Olivella donarà la benvinguda als Reis d'Orient amb una cavalcada que passarà, com ho va fer l'any passat, per totes les urbanitzacions del municipi. Aquesta festa està organitzada entre l'Ajuntament d'Olivella i la Comissió de Festes.

Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar, que volen saludar tots els nens i nenes d'Olivella, tornaran a anar per separat i així podran recórrer els carrers de totes les urbanitzacions. D'aquesta manera, es podrà donar la benvinguda als Reis sense que es concentri la població en un únic punt del municipi.

Igual que l'any passat, hi haurà sis rutes diferents: Melcior (carrossa 1) passarà per Plana Novella, pel Nucli Antic i per Les Colines (zona 2 i polígon 7); Gaspar (carrossa 2) passarà per Les Colines (zona 1) i per Can Surià; i Baltasar (carrossa 3) passarà per Mas Mestre i Mas Milà-Can Milà. 

Cal que la població eviti desplaçar-se del seu domicili, que respecti les normes i mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries i que deixi els vehicles aparcats de manera que no interrompin la circulació de les carrosses.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Olivella

Darrera actualització: 20.12.2021 | 18:24