Mostra d'Espectacles al Carrer d'Olivella

Del 2 a les 18:00 al 3 de juliol de 2022 a les 21:00

La Mostra d'Espectacles al Carrer d'Olivella, que enguany celebra la seva 12a edició, tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Olivella ha preparat una programació molt variada adreçada a tots els públics per tal que en pugui gaudir tota la família. Tots els espectacles són gratuïts, excepte l'espectacle Kumulunimbu que l'entrada té un cost de 2 euros (inclou xocolatada).

Els espectacles que s'hi trobaran seran:

  • Kumulunimbu (dissabte 2 de juliol, a les 18, 19.15 i 20.30 hores) és el relat d'un camí a càrrec de la cia Ortiga. A qualsevol lloc del món, ara mateix i des de sempre, moltes vides comencen aquest camí. Una història d’amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. El preu per assistir a aquest espectacle és de 2 euros (inclou xocolatada).
  • Fulles ambulants (dissabte 2 de juliol, de 18 a 21 hores) és un taller adreçat a tota la família. Projecte social en moviment que viatja per oferir un espai de convivència, on a través de l’art, els contes i els titelles fomenta el respecte cap a un mateix i cap al medi.
  • The flamingos (dissabte 2 de juliol, 22 i 23.30 hores) de la cia Los herrerita. Ridículs, rancis, passats de moda i de dubtós bon gust. Malgrat la seva experiència, són incapaços de reconèixer on és el veritable talent. I no només això… a sobre ho volen amagar! Acords i desacords faran que sobre la marxa la funció no s'aturi i… aquí no ha passat res… o sí!
  • Home (dissabte 2 de juliol, 22.30 hores) de la cia Cris-is. En una casa miserable, una parella viu la seva penosa rutina. Drama al servei de la comèdia. Riure del bo, del sonor, del que cura. Un espectacle trepidant, emocionant, hilarant i també... tendre.
  • Hats (dissabte 2 de juliol, 22 i 23.30 hores) de la cia Jam. Una vida acomodada o una vida somiada? Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, crea i atreveix-te!
  • Quan no tocàvem de peus a terra (diumenge 3 de juliol, 18.30 i 20 hores) de la cia Circ pistolet. Un espectacle autobiogràfic, un viatge al passat, sobre l'amistat de dos amics lliurement adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics.
  • Rum-rum trasto karts (diumenge 3 de juliol, a les 19 hores) de la cia Xip-xap. Una cursa de cotxes on pot passar de tot. Un conductor malvat para totes les trampes que té a l'abast a un científic boig que, gràcies al seu enginy, sap trobar solució a tots els paranys.
  • You Gur (diumenge 3 de juliol, a les 18.30 i 20 hores) de la cia Carlo Mô. Carlo Mô apareix carregant un mur a l'esquena... i sense objectiu aparent. Però tot canvia quan al seu pas vol anar carregant tot el que troba, amb l'estranya i única inutilitat d'emmagatzemar-ho tot.

Les funcions tindran lloc en emplaçaments diferents: l'Era de Can Martí, passeig de Mossèn Ramon, plaça de l'Església i plaça Major.

L'Ajuntament d'Olivella habilita un servei de taxi llançadora gratuït. Els horaris que estarà en funcionament aquest transport seran el dissabte, de 17.30 a 00.30 hores, i el diumenge, de 18 a 21 hores.

Adreça:

Les funcions tindran lloc en emplaçaments diferents: l'Era de Can Martí, passeig de Mossèn Ramon, plaça de l'Església i plaça Major.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 11:55