caenfrdees

Joventut

Definició:
La regidoria de Joventut treballa per promoure  les joves i els joves com a protagonistes de la seva pròpia vida, tot dotant-los de recursos per tal que construeixin el seu projecte personal, puguin buscar solucions per als seus problemes i respondre als grans reptes plantejats en la vida social, cultural, econòmica i política de la comunitat en què viuen.
Aquest servei es realitzar mitjançant una dinamitzadora

Servei que ofereix:
Suports i assessorament en general al jovent d’Olivella  Dinamització juvenil mitjançant activitats periòdiques a l’espai de relació social El Punt, Ofertes de lleure, activitats, sortides, tallers... de caire educatiu que té com a objectiu el foment i l’accés a un oci alternatiu. Aquests calendaris es realitzen conjuntament amb les joves i els joves segons els seus interessos i necessitats. També es realitzen xerrades, seminaris i tallers de caire acadèmic, laboral, reflexiu, salut...  Entre altres: Estiva’t - Les tardes Joves del Punt - Punt de feina Jove

Traca Programa de prevenció de drogues i sexualitat-afectivitat. Es treballa la prevenció de conductes de risc relacionades amb el consum de drogues i la sexualitat.

Equipament juvenil : El Punt  situat al carrer Aquari s/n La Crivellera.

Qui hi pot accedir:
Joves del municipi, associats o no,  que tinguin entre 11 i 29 anys.

Contacte:
Horari d’Oficina de dilluns a divendres de 9:15 a 14:15 h i dimarts de 17:00 a 19:30 h.
Adreça: Plaça Major s/núm.
Telèfon de contacte: 93.896.80.00 
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Log in