caenfrdees

EIX 1

EIX 1 – REACTIVACIÓ ECONÒMICA

Olivella, ha d'ajudar a crear una economia que generi oportunitats de feina, on sigui fàcil desenvolupar la creativitat, la innovació, el coneixement i l’activitat econòmica.

El Pla d’Actuació Municipal planteja un pla estratègic per impulsar tot els actius que té el municipi d'Olivella per generar riquesa. En un context de crisi i de forta incertesa, amb greus conseqüències sobre el mercat de treball, Olivella ha d'ajudar a la reactivació econòmica del seu municipi.
Fomentant l’ocupació en primer lloc, entre els col·lectius més necessitats, i impulsant i prioritzant aquelles polítiques actives que facilitin la competitivitat empresarial i la millora de la capacitació dels ciutadans i les ciutadanes.

Olivella es marca com a repte oferir una gestió basada en l’excel·lència. L’Ajuntament ha de ser un element que faciliti les gestions a persones i empreses, permetent i possibilitant que tots els tràmits amb l’administració es realitzin de manera ràpida i eficient. Per fer-ho l’Ajuntament ha d'oferir la garantia d’una gestió rigorosa dels recursos, unes finances sanejades i els seus actius d’estabilitat i solvència per generar un estalvi que permeti realitzar les inversions necessàries al municipi.

Log in