caenfrdees

Noticies

L'escola d'Olivella acull un taller d'astronomia aquesta setmana

El Servei d’Educació de l’Ajuntament d’Olivella ha organitzat un taller d’astronomia a l’escola per apropar aquesta matèria als estudiants de manera entenedora. Per fer-ho, compta amb la instal·lació d’un planetari mòbil on es realitzen diferents projeccions i activitats destinades a totes les edats. Ens els tres dies de duració del taller, hi hauran passat els 258 alumnes de l’escola i 30 de la llar d’infants, des de P1 fins a 6è de primària.

Les projeccions i activitats del planetari estan adaptades a les diferents etapes educatives. Els més petits, d’entre 1 i 2 anys, descobreixen les aventures espacials d’un gos, en Perri, i experimenten sobre les taules de llum, colors, olors i textures. Els alumnes de pàrvuls i cicle inicial s’entrenen per ser astronautes viatjant, a través de diferents projeccions, pels planetes de sistema solar. Els més grans investiguen la possibilitat que hi hagi vida en altres planetes viatjant per la via làctia i altres galàxies més llunyanes.

Aquesta experiència, que compta amb la col·laboració de l’entitat Cel Obert, està dedicada a la divulgació de la ciència mitjançant l’aprenentatge experimental.

Log in