Escola El Morsell

La nostra escola pretén formar els alumnes dins l’àmbit d’uns valors democràtics que els ajudin a desenvolupar-se, de manera integral, com a persones i ciutadans del futur. Treballem des del pluralisme ideològic i des de la coeducació; eduquem als nens i nenes per la convivència i la solidaritat. El treball cooperatiu ocupa un lloc molt important en la nostra línia educativa. Definim la nostra escola com a catalana i aconfessional.

La línia metodològica que seguim parteix del concepte d'aprenentatge significatiu: tot allò que els nostres alumnes aprenguin ha d'arrelar-se en una xarxa de coneixements previs que els permeti comprendre els nous aprenentatges i dotar-los de significat.

Tipus de formació: Educació infantil i primària

Línies: Una línia 

Aules específiques: Gimnàs i sala d’actes, música, informàtica, joc simbòlic, idiomes, aula de ciències, educació especial i aula de grups petits.

Activitats extraescolars: Organitzades per l'AMPA en col·laboració amb l'Ajuntament. S’acostumen a oferir activitats esportives, dibuix, dansa, teatre, anglès i biblioteca.  

Altres serveis: Menjador escolar amb cuina pròpia, transport escolar gestionat pel Consell Comarcal, biblioteca, espais, racons, celebració de festes i colònies escolars. 

 

Avinguda Mas Milà, S/N - 08818 Olivella - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Milagros Alguacil (Directora)
Telèfon:93 895 91 11
Adreça electrònica: a8053418@xtec.cat
Lloc web: www.xtec.net/ceipelmorsell 
Horari:  
De les 9h a les 12.30h i de les 15h a les 16.30h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 20.07.2020 | 19:32