Centre Cívic 'La Crivellera'

El Centre Cívic La Crivellera és un edifici de 3 plantes amb un projecte sociocultural i plurisdisciplinar, obert especialment a les associacions i grups, als adolescents i joves, a les dones, a la gent gran, a les famílies, als nouvinguts... Tenim una programació continuada molt variada i en sintonia amb el municipi i la vida dels ciutadans i ciutadanes d’Olivella. A La Crivellera trobaràs propostes socioculturals actuals que satisfaran les teves inquietuds. Un centre dinàmic i obert per gaudir del que més t’agrada i descobrir el que encara no coneixes.

Accés

Primera planta (Carrer Aquari, al costat de Correus). En aquest espai s'hi pot trobar l'OAC, Punt Jove, Club de la Feina i l'Emprenedor, Punt d'Estudi, Aula Taller i sala de reunions.
- Segona planta (Carrer Aquari). En aquest espai s'hi pot trobar els serveis de Promoció Econòmica, Ocupació, Turisme, Gent Gran i Atenció Primària de Serveis Socials.
- Tercera planta (Avinguda Mas Milà, accés per les escales o la rampa). En aquest espai s'hi pot trobar la sala de plens i reunions institucionals, sala polivalent, Aula de Formació i espai d'entitats.

 

Carrer Aquari, s/n - 08818 Olivella - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 895 91 49
Adreça electrònica: lacrivellera@olivella.cat 
Horari:  
De dimarts a divendres, de 16 h a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.07.2020 | 19:26