Sorteigs de Carnaval 2021

1. L’Ajuntament d’Olivella convoca dos sorteigs, a través d’Instagram, amb l’objectiu de promoure que la ciutadania d’Olivella participi en el Carnaval 2021 de forma virtual.

2. Es convoquen dos sorteigs diferents. A continuació, s’expliquen els detalls per participar en qualsevol dels dos sorteigs:

 1. El primer sorteig consisteix a publicar fotografies o vídeos en el perfil d’Instagram seguint les consignes que diu el Carnestoltes al pregó del Carnaval 2021 :
  • Divendres 12 de febrer, cal posar-se una perruca
  • Dissabte 13 de febrer, cal portar la roba del revés.
  • Diumenge 14 de febrer, cal portar complements de piscina.
  • Dilluns 15 de febrer, cal canviar els rols a la família i els pares/mares han de fer de fills.
  • Dimarts 16 de febrer, cal portar la cara pintada o mascareta decorada.
  • Dimecres 17 de febrer, cal portar una disfressa de tema lliure.

En el text que acompanya la publicació de la imatge o vídeo cal mencionar @ajuntament.olivella iposar el hashtag #CarnavalVirtualOlivella2021. Ni la menció ni el hashtag seran vàlids si estan als comentaris.

 1. El segon sorteig consisteix a publicar vídeos en el feed d’Instagram ballant la coreografia que proposa la comparsa The Beers per al Carnaval 2021. Es pot veure en aquest enllaç: https://youtu.be/hwu7FEkbzU8 

En el text que acompanya la publicació del vídeo cal mencionar @ajuntament.olivella iposar el hashtag #OlivellaBallaCarnaval2021. Ni la menció ni el hashtag seran vàlids si estan als comentaris.

3. Només es tindran en compte les publicacions (fotos o vídeos) en el perfil d'Instagram. Qualsevol altra xarxa social o les publicacions a Instagram a les històries, IGTV o Reels no es tenen en compte per al sorteig.

4. Els perfils que publiquin les imatges i els vídeos han de ser públics. La plataforma que fa el sorteig no pot accedir a les publicacions dels perfils privats.

5. El dia 19 de febrer de 2021, a les 12 h, es farà un sorteig mitjançant la plataforma Easypromos per escollir a l’atzar les persones guanyadores de cadascun dels dos sorteigs entre els usuaris que compleixin tots els requisits.

6. Els premis dels sorteigs seran:

 1. Concurs 1 (consignes de Carnestoltes): Una calçotada al restaurant El Pa Torrat i el joc de cartes Virus.
 2. Concurs 2 (coreografia): Una calçotada al restaurant Les Piques i el joc de cartes Virus.

7. L’organització comunicarà el resultat a través d’Instagram mencionant els usuaris seleccionats aleatòriament per Easypromos. A més, enviarà a les persones interessades un missatge privat per comunicar-los que la seva imatge o vídeo ha estat seleccionat i informar sobre com ha de recollir el premi.

8. Els sorteigs estan actius des del 12 de febrer del 2021 a les 8:00 h i fins al 19 de febrer de 2021, a les 11 h. Només són vàlides les fotografies i els vídeos publicats a Instagram dins d’aquest termini.

9. L’autoria de les imatges o vídeos presentats ha de ser de la persona propietària del perfil d’Instagram. Cada participant es farà responsable de possibles reclamacions de tercers en el cas de presentar una fotografia o vídeo que no sigui propi.

10. En el cas que apareguin menors en la fotografia o vídeo, cal que la persona que comparteix la publicació compti amb el consentiment dels pares/mares o tutors.

11. Cada participant pot participar amb tantes imatges o vídeos com consideri oportú. Tot i així, més publicacions no suposen més oportunitats, perquè el sorteig es fa entre els usuaris que hi participen, no entre les publicacions.

12. Les publicacions poden portar comentaris, títols o explicacions, a banda del text imprescindible per participar en el sorteig, recollit en el punt 2 d’aquestes bases.

13. L’organització es reserva el dret de desqualificar aquelles imatges que no responguin a l’objectiu i el tema definits en els punts 1 i 2 d’aquestes bases.

14. En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge o vídeo en què no aparegui l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.

15. De la mateixa manera, no s’acceptaran publicacions que no tinguin les etiquetes esmentades al punt 2.

16. La participació en el sorteig suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar les imatges com a material promocional d’Olivella, cedint a títol gratuït i no exclusiu, tots els drets de reproducció. L’organització es reserva el dret de reproduir les imatges o vídeos guanyadors i finalistes i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.

17. Les fotografies o vídeos que no compleixin les bases establertes o que, tot complint-les, puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar-les i demanar l’eliminació de la publicació.

18. Les imatges participants en el sorteig no seran destinades en cap cas a finalitats econòmiques ni lucratives per part de l'organització.

19. L'organització es compromet a citar l’autoria de les fotografies o vídeos sempre que les utilitzi per fer-ne difusió.

20. La cessió de drets no és exclusiva, per tant, els autors de les fotografies i vídeos presentats al sorteig poden seguir utilitzant-les per al que desitgin o presentar-les a altres sorteigs.

21. La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l'organització.

 

A Olivella, dimarts, 9 de febrer de 2021

 

Darrera actualització: 11.02.2021 | 20:36
Darrera actualització: 11.02.2021 | 20:36