Accés directe als continguts

Olivella, municipi del Garraf

Data oficial:28/03/2017

Imatge de les campanes de l'església
Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació targeta T-12 fins als 16 anys

Ampliació targeta T-12 fins als 16 anys

31/01/2017

La T-12 passa a denominar-se T-16, i des de l’1 de gener del 2017 s’ha ampliat la seva edat d’utilització fins al 31 de desembre de l’any en què es compleixin els 16 anys

Les Administracions consorciades al si de l’ATM (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) reunides al Consell d’Administració de l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità) el passat mes de desembre, van acordar l’ampliació, a partir de l’1 de gener del 2017, de la gratuïtat de la targeta T-12 fins els 16 anys, de manera que els/les menors podran utilitzar la targeta fins el 31 de desembre de l’any en que compleixin 16 anys. Amb aquesta ampliació la targeta T-12 passa a denominar-se T-16 i es dóna plena cobertura a l’etapa d’escolarització obligatòria.

Tots els/les menors que ja disposaven de la targeta T-12 i que durant l’any 2016 han complert 15 anys, rebran a casa la nova targeta T-16, vàlida fins al 31 de desembre del 2017.

 Què és la nova targeta T-16?

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 anys fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

En el cas del nostre municipi d’Olivella, comprés dins la zona 3A, es pot utilitzar dins dels municipis d’Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges i també per fer trajectes entre els mateixos.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

La targeta T-16 té un cost d'emissió i gestió de 35 € que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Per a la gestió i sol•licitud de la targeta T-16

Per a nens i nenes residents a municipis de les CORONES 2, 3, 4, 5 i 6, on hi ha compresa la nostra ZONA 3A (Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges):

-  Contacteu amb l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport     Urbà – AMTU, trucant al telèfon 902 444 012 (cost de la trucada 0,083€ per establiment de trucada i 0,067€/min + IVA) o feu clic aquí

 

Més informació a www.t-16.cat

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2017 a les 13:16h
Olivella, municipi del Garraf

Ajuntament d'Olivella

Plaça Major, s/n. - 08818 Olivella (Garraf)

Telèfon: 938 968 000 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P0814700A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona